Guld til Borgernes Hus

Guld Til Borgernes Hus 1

Den nye trappe og facade på Banegårdsbygningen i Odense er ved at forvandle den uskønne bygning til et nyt og attraktivt mødested for byens borgere. Bygningen skal både indeholde Borgerservice, Frivilligcenter, Bibliotek og meget mere. Den nye facade og hovedindgang skal synliggøre Borgernes Hus i gadebilledet. 

Guld Til Borgernes Hus 2

Facaden udføres som en kastanjebrun facade i Tombak med gyldne lysninger omkring nye store vinduer. Vinduerne og de nye lysninger reflekterer bygningens indre liv og lys ud i gadebilledet og synliggør Borgernes Hus i byen.

Den nye trappe slår hul på den uoverskuelige bygning og binder Borgerservice, Frivilligcenter og Bibliotek sammen på en ny og oplevelsesrig måde.

Trappen fremstår i guld som en elegant velkomst til byens borgere. Den vikler sig op gennem etagerne og giver den besøgende en spændende præsentation af bygningens mange nye muligheder.

Den markante trappe er også et sikkert holdepunkt i det store hus, hvilket gør det nemt at finde rundt.  

Se mere om Borgernes Hus i Fyens Stiftstidende her.

Se mere om projektet her.