Magasin du Nord p-hus

 

Fakta

Bygherre
Magasin 
Adresse
Bremerholm 2, 1069 København 
Land
Danmark 
Areal
2.500 m2, 214 parkeringspladser 
Årstal
2012 
Anlægssum
22 mio. 
Type
Infrastruktur
 
 
Karakteristika
Renovering
 
 

De primære mål med renoveringen af Magasin du Nord p-hus var at optimere det centralt beliggende p-hus med bedre kundefaciliteter samt etablere et mere sikkert, åbent og venligt p-hus.

I planlægningen blev det besluttet at sikre anlægget bedre ved at etablere et vagtkontor og servicere og sikre faciliteterne ved at skabe et nyt indgangsparti direkte til Magasins varehus samt tilhørende kundetoilet. 

Renoveringen krævede en større gennemgang og udbedring af betonkonstruktionerne samt etablering af ny coating på gulvet til at sikre anlægget fremadrettet.

Den eksisterende corteen facade blev udbedret samt moderniseret med nye glaspartier for at åbne op og sikre et mere lyst og venligt p-hus, som understøtter Magasins funktion som vartegn i City.

Den nye facade på gadeniveau sikrer anlægget med en transparent afskærmning med integreret portløsning.

Ud over ny coating med opmærkning i et opdateret layout er der etableret ny skiltning til kørende og gående trafik samt ny energioptimeret belysning. Alle indvendige overflader, installationer og andre komplementerende komponenter er renoveret eller udskiftet, så Magasin og Q-Parks kunder får den bedste parkeringsoplevelse. 

Medarbejdere