Herstedlund Skole - forbedret indeklima

 

Fakta

Bygherre
Albertslund Kommune 
Adresse
Nyvej 5, Albertslund 
Land
Danmark 
Areal
2.150 m2 
Årstal
2014 - 2014 
Anlægssum
2,5 mio. 
Entrepriseform
Hovedentreprise
 
 
Indsats
Energirådgivning
Ingeniørrådgivning
 
 
Type
Institutioner
Læring
Offentlig
 
 
Karakteristika
Bæredygtigt
Energirigtigt
Renovering
 
 

Bygning A - SFO og Indskoling

På Herstedlund Skole har AI bistået med ingeniørrådgivning i forbindelse med konvertering af eksisterende ventilationsforhold fra naturlig ventilation til 100% mekanisk ventilation.

For at sikre en mere stabil ventilation og forbedre indeklimaet i lokalerne er der valgt en ny løsning i form af et balanceret, mekanisk ventilationsanlæg. Ventilationsanlægget er VAV og styres efter CO2-koncentration, temperatur og PIR-sensor og bliver overvåget og styret via CTS-anlægget. Ved valg af placering og antal af armaturer er der taget højde for fremtidig lokaleopdeling samt hensyn til arkitektoniske forhold bl.a. ved lysarmaturer mv., der harmonerer med den eksisterende belysning.

Bygning B - Lærerværelse

For at forbedre indeklimaet i lærerværelset er der valgt et decentralt anlæg. Anlægget er smalt og placeret op langs væggen ud mod gangen, og anlæggets beklædning/plader kan anvendes som whiteboard.

Medarbejdere