Et grønt kvalitetsstempel

Med udsigt over vandet, grønne tiltag på kontoret og en klar vision for bygningens fremtid opnår AI's kontorbygning, Refshalevej 147, DGNB-sølv for bygninger i drift. 

DGNB-certificering sølv 

Den grønne omstilling omfatter ikke kun nybyggeri, men også bygninger i drift. Vi er derfor stolte over denne certificering, som til dels er opnået på baggrund af de kvaliteter, som bygningen i forvejen indebærer. Dette gælder fx beplantning af reception og mødelokalerbiodiverse omgivelser samt vores tagterrasse med udsigt over vandet, hvor frokosten kan nydes i selskab med kollegaerne. Ligeledes styrker vi en social og aktiv hverdag med flere sports- og fritidsklubber. 

Certificeringen opnås derudover også ifm. visionen for bygningens fremtid. En vision, der blandt andet betyder markant reducering af elforbruget, samt at blive helt CO2-neutral i 2050. 

Fra affaldssortering til udsigten fra kontorpladsen  

Der er blevet undersøgt alt fra cykelparkeringsmuligheder, måling af indeklima  og affaldssortering til udsigten fra kontorpladserne i bygningen. Herudover har certificering sat gang i dialogen mellem lejer og udlejer, hvor beslutninger om bygningens fremtid afstemmes og videreudvikles. 

Et certifikat for bygninger i drift er maksimalt gyldigt i tre år. Derefter skal bygningen re-certificeres, for at bibeholde certifikatet.