6 nye partnere

Vi har fået en stærk og bred ejerkreds, der repræsenterer vores mange fagligheder og kompetencer
Stående fra venstre: Rasmus Stecher, Flemming L. Kristensen, Brian Cowell, Søren Hansen, Thomas Dahl, Ramzi E. Mansour, René Bukholt Siddende fra venstre: Dennis Storm, Carsten Sindahl og Tomas Snog

Vi er glade for at kunne præsentere 6 nye partnere hos AI. Partnerudvidelsen sker som led i en strategi, der skal sikre, at AI kan forblive en konkurrencedygtig mellemstor virksomhed, der kan vinde spændende projekter, tiltrække dygtige medarbejdere og skabe mere værdi med grønnere byggeri.

De seks ledende medarbejdere, der netop er trådt ind i ejerkredsen er:

Ramzi E. Mansour er markedschef for kloakering og klimasikring. Han er uddannet diplomingeniør og besidder specialviden om bl.a. kloak, afvanding og ledningskoordinering. Han har flere års erfaring med projekt- og projekteringsledelse.

 

Rasmus Stecher er markedschef for AI’s forretningsområde for renovering og fornyelse. Han er uddannet arkitekt og har stor erfaring med arkitektrådgivning og projektledelse.

 

René Bukholt er markedschef for VVS. Han er uddannet designingeniør, og hans spidskompetencer omfatter rådgivning og simulering omkring energi, indeklima, ventilation, dimensionering af vand- og varmeanlæg.

 

Brian Cowell er afdelingschef for AI’s arkitekter. Han er selv uddannet bygningskonstruktør og har efteruddannet sig inden for økonomi og ledelse. Han har stor erfaring med bygherrerådgivning og projektledelse.

 

Flemming L. Kristensen er mangeårig markedschef for almene boliger, renovering. Flemming er uddannet bygningskonstruktør og har omfattende erfaring med projektledelse og forretningsudvikling.

 

Thomas Dahl er nyudnævnt markedschef for almene boliger, nybyg. Han er uddannet bygningskonstruktør samt civilingeniør, og han har solid erfaring med projektledelse af almene renoveringssager.

 

Ud over de seks nye partnere består partnerkredsen i AI A/S fortsat af administrerende direktør Tomas Snog, driftsdirektør Carsten Sindahl, regnskabschef Søren Hansen og afdelingschef Dennis Storm.