Kort, godt og grønt om AI

Vi er et team af Arkitekter & Ingeniører, der løser klimaudfordringer og urbanisering med grønnere byggeri. Vi tror på, at grønnere byggeri er drevet af bæredygtig økonomi. Derfor optimerer vi arealer og bygninger, hvor vi omsætter de grønne effekter til økonomiske indtægter.

Play Video
Play Video

Mere værdi med grønnere byggeri

Fremtiden kan formes. Fremtiden kan forbedres

Selvom vejret bliver vildere og byerne vokser, kan det godt lade sig gøre at skabe grønnere byer, hvor flere kan leve med et lavere klimaaftryk. Vi har et godt greb om det grønne gennem mere end 50 års arbejde med bæredygtighed. Vi gør det ikke, fordi det er nemt, men fordi det giver mening.

To kontorer, et fælles mål

Vi er arkitekter og ingeniører. Vi har kontorer i København og Odense, og vi er forenet om et fælles mål: at skabe mere værdi med grønnere byggeri. Derfor arbejder vi i grønne teams og med vores designmetode sikrer vi, at bæredygtigheden er tænkt ind fra start.

Vi værdsætter samarbejdet højt, med en ambitiøs og pragmatisk tilgang til opgaven.

Kom grønt fra start. Det er vores designmetode.

Hvordan løser vi udfordringerne i byggeriet? Vi har udviklet vores helt egen designmetode. Her samler vi et grønt team af arkitekter, ingeniører og brugere med fokus på bæredygtig økonomi, brugerarkitektur og mindre klimaaftryk. Sådan skaber vi mere værdi med grønnere byggeri.