Ny bestyrelsesformand i AI Arkitekter & Ingeniører

På AI’s kontorer i København og Odense sætter vi grønne mål for vores projekter, så vi får et godt greb om de grønne løsninger uanset størrelsen på projektet.

AI Arkitekter & Ingeniører har per 1. juni 2022 fået ny bestyrelsesformand som del af et generationsskifte. Der er tale om et velforberedt generationsskifte, som skal fortsætte den positive og grønne udvikling som AI har opbygget gennem sit 60-års virke, som den første tværfaglige arkitekt- og ingeniørvirksomhed i Danmark.

 

AI´s nuværende bestyrelsesformand Jan B. Sørensen fratræder bestyrelsen og fortsætter sit virke i AI A/S som direktør med fokus på hotelområdet. Et område som Jan gennem årene har været med til at udbygge og han står bag en lang række af hotelbyggerier som renovering af Nobis Hotel, Villa Copenhagen og senest Comwell Copenhagen Portside.

 

Driftsdirektør Carsten Sindahl overtager posten som bestyrelsesformand. Carsten kom til AI i 2002 og har siden 2004 været partner. Carsten har gennem årene stået bag opbygningen af en stærk samarbejdskultur med særlig fokus på tværfaglig projektledelse. “Projektledelsen er afgørende for den tværfaglige succes og det udviklende samarbejde. Vores fokus er at få afstemt bygherres såvel som entreprenørernes forventninger og herigennem skabe værdi for alle parter på projektet” siger Carsten Sindahl.

AI Arkitekter & Ingeniører er med sine ca. 100 arkitekter og ingeniører fordelt på hovedkontoret i København og kontoret i Odense. Vi arbejder med boliger, skoler, hotel- og erhvervsbyggerier med fokus på, at skabe mere værdi med grønnere byggeri. Vi oplever stigende vækst i projekter med grønne investeringer og løser udviklingsopgaver for investerings- og pensionsselskaber, hvor de grønne effekter omsættes til økonomiske indtægter.