Ny forretningsleder

Med afsæt i projektledelse, ønsker ny forretningsleder værdiskabende samarbejde

AI Arkitekter & Ingeniører har ansat arkitekt Cathrine Bjørn Hartung som forretningsleder for udviklingsboliger.

Cathrine Bjørn Hartung er uddannet arkitekt fra Det Kgl. Akademi og har flere års erfaring, i rollen som bygherre og leder, med ombygning, renovering og nybyggeri. Tidligere har hun bl.a. arbejdet hos Københavns Lufthavne som Head of Business Development og afdelingsleder hos Årstiderne Arkitekter som Tegnestuechef.

Som forretningsleder for udviklingsboliger hos AI skal Cathrine Bjørn Hartung være med til at videreudvikle boligsegmentet. Boliger er, sammen med skoler, hoteller og erhverv, en del af AI’s overordnede forretningsstrategi.

Cathrine udtrykker om sine forventninger: ”Jeg ser frem til at bruge mine erfaringer fra både rådgiver og bygherresiden til at sikre, at økonomi og bæredygtighed fortsat er omdrejningspunkter i AI’s boligprojekter. Med et solidt afsæt i projektledelse og fokus på positivt samarbejde og relationer, glæder jeg mig til at være med til at gøre vores fremtidige boliger endnu grønnere”.

Cathrine vil bl.a deltage på den kommende MIPIM-udstilling i 2022, hvor bæredygtig økonomi vil være omdrejningspunktet. Cathrine træffes på cah@ai.dk

Om AI Arkitekter & Ingeniører

Vi er 100 kreative og visionære medarbejdere, der bidrager til bæredygtige og energirigtige løsninger i markedssegmenterne skole, bolig, hotel og erhverv.

Hos AI er kulturen båret af samarbejde, nytænkning og brugerinddragelse – vi stræber efter, at medarbejderne har de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer.

Vores tværfaglige profil gør os til branchens bedste samarbejdspartner. Vi er vant til at se en byggesag fra mere end én vinkel, og derfor har vi nemt ved at forstå både vores bygherre, brugere og samarbejdspartnere.