Porten til Thrige inviterer beboere til nye kvalitetsboliger centralt i Odense

Bæredygtige materialer, høj kvalitet og central beliggenhed er kendetegnet for 125 nye lejeboliger fordelt på tre ejendomme på Thrigegrunden. Første ejendom, som rammesætter porten til Thrige-firkanten, beliggende ud til Skibhusvej, indeholder 19 lejemål og et erhvervslokale. Lejlighederne er i forskellige størrelser og med hver sin indretning. 

Ejendommen er i hovedgreb opdelt som to forskellige bygninger, med hver sin karakter. Hvor den ene bygning har fået et arkitektonisk udtryk som er i tråd med områdets kulturhistoriske industriarkitektur og danner bygningsstruktur for porten til Thrige. Den anden fuldender karréstrukturen langs Skibhusvej.  

Skibhusvej er den første ejendom af i alt tre i Thrigefirkanten som er bygget færdig. De to sidste på Tolderlundsvej og Bredstedgade er under opførsel.

Ejendommens nye beboere er med til at transformere livet i Thrige-firkanten fra et område alene med liberalt erhverv til et aktivt og livligt byliv, med grønne områder, cafeer, fitness og detailområder. 

AI Arkitekter & Ingeniører har varetaget totalrådgivningen på projektet for Olav de Linde, og har været hovedarkitekten bag alle tre ejendomme. 

Interiøret er i høj kvalitet og fremtræder med et moderne og tidssvarende udseende.
Lejlighederne henvender sig størrelsesmæssigt til den nystartede familie, studerende eller seniorer der ønsker at bo centralt i Odense.
De to bygninger danner tilsammen overgangen mellem karré og indgangen til Thrige området.