Rosenborg Hotel Apartments

15 moderne hotellejligheder indrettet i smuk, bevaringsværdig 1800-talsbygning med udsigt til Rundetårn og Trinitatis Kirke

Klassisk København

1800-talsbygning i det centrale København er transformeret fra kontorbyggeri til hotellejligheder. Indvendigt er lejlighederne indrettet i klassisk københavnerstil, og udvendigt er facaden forvandlet fra en anonym og træt kontorbygning til en karakterfuld og iøjnefaldende bygning med ny kolorit og hotelbaldakin. Hotellejlighederne henvender sig til turister, der leder efter det autentiske København.

 

Godt samarbejde med hurtig eksekvering

Byggeprocessen har været baseret på stor grad af tillid mellem rådgiver, bygherre og udlejningsfirmaet Key Butlers. Da bygherre havde et stort ønske om hurtig eksekvering, blev mange detaljer løst på byggepladsen. Der gik kun fem måneder fra modtagelse af byggetilladelse til færdigt byggeri.

 

Stilfulde hotellejligheder

Facade, indgangsport og hovedtrappe er nænsomt renoveret og malet, og der er indrettet lejligheder på hver etage fra det højtliggende stueplan over anden og tredje sal til kvisten. Lejlighederne kan rumme 6-8 personer og er indrettet med klassiske detaljer såsom egeparketgulve, fyldningsdøre, badeværelsesfliser i skaktern og nordisk møblement. Samtidig er ejendommens karakter bevaret med paneler, murstensvægge og sprossede vinduer. AI Arkitekter & Ingeniører har været både arkitektrådgiver og indretningskonsulent på projektet.

Grønne tiltag

Fakta om projektet

Periode : 2018 - 2019

Bygherre : Jorcks ejendomsselskab

Størrelse : 1700 m²

Enterpriseform : Hovedentreprise

Samarbejdspartnere : Deko (entreprenør), Tyrens (konstruktion), MOE (brand)

AI's rolle : Arkitektrådgiver