Kokkedal Skole

Skolen er en fusion af Egedalsskolen og Holmegaardsskolen i 2010
Skolerne er bygget i 1973 og fremstår i gedigne materialer, røde mursten, blank mur i gangarealer og centralrum, kraftige trækonstruktioner, betonfliser i gangarealer og centralrum og linoleum i klasse-, møde- og andre opholdsrum.

Nyt farvekoncept i 2003
Farver på indvendige døre, vinduer, brystningsplader på balkon- og trapper var mørke og i typiske 70´er farver i brunt og orange. AI lavede forslag til nyt farvekoncept til indvendige farver. Disse farver er løbende blevet anvendt ved vedligeholdelsesarbejder på skolerne, så rummene nu fremtræder lyse og venlige. AI lavede også forslag til nye gardiner til klasseværelserne som erstatning for de eksisterende 70´er gardiner.

Indretningsarbejder
AI har løbende siden 2003 lavet indretningsprojekter på skolen, elevkantine, elevtorv, lærerværelse, lærerkøkken, pædagogisk udviklingscenter, skolelederkontor, administrationskontorer m.m. I forbindelse med skolesammenlægningen i 2010 udførte AI mange delprojekter, teamrum for lærerne, nyt lærerværelse, nyt lærerkøkken, nye administrationskontorer, facadeskiltning m.m.

Proces og brugerinddragelse
Alle indretningsprojekter, som er lavet på skolen gennem årene, er lavet med brugerinddragelse. Ved fusionen af de 2 skoler var AI med hele vejen som sparringspartner. Der blev udført talrige skitser som illustrationer for brugerne, inden den endelige plan for den store skole kunne nedfældes.

Grønne tiltag

Fakta om projektet

Periode : 2003 - 2014

Bygherre : Fredensborg Kommune

Enterpriseform :

AI's rolle : Arkitektrådgiver, Bygherrerådgiver